Ik kan totaal niet zingen. Ik ben niet muzikaal.

Mijn nieuwe liedje is klaar! Ik kan totaal niet zingen.

Inspiratie deed ik op bij een vriendin (tijdens haar opleiding verzocht maar even niet mee te zingen), de buurman (door zijn schooljuf uitgelachen vanwege zijn zangkunsten) en een paar leerlingen die weigeren te zingen tijdens de pianoles.

 


Hybride Pianoles AnnaPatric

Heb je al jaren de wens om piano te leren spelen en wil je investeren in jouw muzikale ontwikkeling ? Wacht dan niet langer, want je kunt nu zonder wachtlijst beginnen met Hybride Pianoles voor Beginners van Anna van Nieukerken en Patric Barendregt! Je volgt een keer per maand een live les en werkt de rest van de maand rustig zelf door aan de hand van gefilmd materiaal. Ideaal als je het fijn vindt thuis op je gemak te leren. Kosten van Module 1 bedragen €55 per maand. Overigens is er ook een module speciaal voor Kleuters en ouders: PianoKids+. Neem gerust contact op voor meer informatie!


Toetsentovenaar

 

Met dit vrolijke liedje worden jonge kinderen welkom geheten in de wereld van toetsentovenaars en piano-acrobaten. Kom aan de piano en speel lekker mee! Meer liedjes voor in de muziekles, pianoliedjes en kinderliedjes vind je hier.


Bach op de basisschool

Bach op school: muziek van Bach en verhalen op basisscholen

Bach op school met pianist Anna van Nieukerken

BACH OP DE BASISSCHOOL! Anna heeft een speciaal programma van 20-30 minuten ontwikkeld voor groep 1 t/m 3 (gedicht op rijm, omlijst door muziek van Bach) en voor groep 4 t/m 8 (ongelofelijke feitjes over Bach, muzikale tools en muziek van Bach natuurlijk). Zie ook REVIEW op de homepage.


Natalon Kwartet: Simeon ten Holt op vier vleugels NIEUW

Het nieuwe Natalon Kwartet heeft een rijke geschiedenis van jarenlange samenwerkingsverbanden en vriendschappen. Het kwartet is gespecialiseerd in ALLE vijf werken voor vier vleugels van Simeon ten Holt, bekend van o.a. Canto Ostinato. Het Natalon Kwartet bestaat uit Robert Lambermont, Petra van Oort, Laura Sandee en Anna van Nieukerken.

Natalon Kwartet - Simeon ten Holt op vier vleugels

Natalon Kwartet – Simeon ten Holt op vier vleugels


Paasliedje: Eitje (met zoekplaat)

Bekijk hier Anna’s vrolijke paasliedje voor kleuter, peuter en dreumes!

Ben je op zoek naar meer kinderliedjes of naar eenvoudige pianoliedjes voor kleuters? Kijk dan op deze pagina. En hier vind je een kleuterliedje over Karel de kapper. En hier vind je een kleuterliedje over de Maan. Dit eenvoudige liedje kun je met je kleuter op de zwarte toetsen van de piano spelen.

 


Pianoles kleuters en (groot)ouders! NIEUW

Online Pianoles AnnaPatric

Zelf thuis piano leren spelen van professionele pianisten.

Pianoles kleuters en (groot)ouders. Wil jij je (klein)kind van 4, 5, 6 jaar piano laten spelen? Je kunt NU thuis starten. Met de speelse pianocursus Piano Kids+ van AnnaPatric maak jij samen met je (klein) kind 4+ kennis met de piano! Pianojuf Anna en pianoprofessor Patric leren jou en je kleuter samen in korte tijd heel veel pianoliedjes en muzikale spelletjes.

Wacht niet tot je kleuter ‘oud genoeg’ is voor pianoles. Je kunt nu al een echte toetsentovenaar of piano-acrobaat worden met Piano Kids+!

Pianoles Kleuters

Pianoles Kleuters en (groot)ouders AnnaPatric

Anna schrijft een eigen online pianomethode, samen met collega Patric Barendregt. Met deze degelijke online pianomethode leg je rustig vanuit je eigen huis een muzikale basis. Er is ook een cursus speciaal voor de volwassen beginner (10+ tot en met senior). Op deze pagina vind je meer info. Ideaal voor als je nog op een wachtlijst staat van een echte docent en al direct wilt starten. Je traint uitgebreid je muzikale gehoor en leert hoe je het beste kunt studeren. Je speelt onder leiding van twee ervaren pianodocenten (masterdiploma conservatorium) en leert dus van echte professionals!

ONLINE PIANOCURSUS