Bach op de basisschool

Bach op school: muziek van Bach en verhalen op basisscholen

Bach op school met pianist Anna van Nieukerken

BACH OP DE BASISSCHOOL! Anna heeft een speciaal programma van 20-30 minuten ontwikkeld voor groep 1 t/m 3 (gedicht op rijm, omlijst door muziek van Bach) en voor groep 4 t/m 8 (ongelofelijke feitjes over Bach, muzikale tools en muziek van Bach natuurlijk). Zie ook REVIEW op de homepage.


Natalon Kwartet: Simeon ten Holt op vier vleugels NIEUW

Het nieuwe Natalon Kwartet heeft een rijke geschiedenis van jarenlange samenwerkingsverbanden en vriendschappen. Het kwartet is gespecialiseerd in ALLE vijf werken voor vier vleugels van Simeon ten Holt, bekend van o.a. Canto Ostinato. Het Natalon Kwartet bestaat uit Robert Lambermont, Petra van Oort, Laura Sandee en Anna van Nieukerken.

Natalon Kwartet - Simeon ten Holt op vier vleugels

Natalon Kwartet – Simeon ten Holt op vier vleugels


Paasliedje: Eitje (met zoekplaat)

Bekijk hier Anna’s vrolijke paasliedje voor kleuter, peuter en dreumes!

Ben je op zoek naar meer kinderliedjes of naar eenvoudige pianoliedjes voor kleuters? Kijk dan op deze pagina. En hier vind je een kleuterliedje over Karel de kapper. En hier vind je een kleuterliedje over de Maan. Dit eenvoudige liedje kun je met je kleuter op de zwarte toetsen van de piano spelen.

 


Pianoles kleuters en (groot)ouders! NIEUW

Online Pianoles AnnaPatric

Zelf thuis piano leren spelen van professionele pianisten.

Pianoles kleuters en (groot)ouders. Wil jij je (klein)kind van 4, 5, 6 jaar piano laten spelen? Je kunt NU thuis starten. Met de speelse pianocursus Piano Kids+ van AnnaPatric maak jij samen met je (klein) kind 4+ kennis met de piano! Pianojuf Anna en pianoprofessor Patric leren jou en je kleuter samen in korte tijd heel veel pianoliedjes en muzikale spelletjes.

Wacht niet tot je kleuter ‘oud genoeg’ is voor pianoles. Je kunt nu al een echte toetsentovenaar of piano-acrobaat worden met Piano Kids+!

Pianoles Kleuters

Pianoles Kleuters en (groot)ouders AnnaPatric

Anna schrijft een eigen online pianomethode, samen met collega Patric Barendregt. Met deze degelijke online pianomethode leg je rustig vanuit je eigen huis een muzikale basis. Er is ook een cursus speciaal voor de volwassen beginner (10+ tot en met senior). Op deze pagina vind je meer info. Ideaal voor als je nog op een wachtlijst staat van een echte docent en al direct wilt starten. Je traint uitgebreid je muzikale gehoor en leert hoe je het beste kunt studeren. Je speelt onder leiding van twee ervaren pianodocenten (masterdiploma conservatorium) en leert dus van echte professionals!

ONLINE PIANOCURSUS